Post by teomigameslo on Feb 19, 2022 11:19:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
لطفاً سختی بیشتری اضافه کنید تا بازی چالشبرانگیزتر مانند wormzone.io وقتی به رتبه اول رسیدید، خرابی خودکار عناصر دیگر را حذف کند، زیرا بسیار واضح است که این بازی برای 4 سال قدمت دارد.
من واقعاً کراسینگ شیرین را دوست داشتم، من همه 5 ستاره را به آن می دهم، زیرا تا به حال به سطح 3 رسیده ام و مدت زیادی است که آن را بازی نکرده ام و دوستش دارم، شما واقعاً باید این بازی را دریافت کنید، بنابراین اگر زمانی موفق شدید تعجب می کنم که چرا من این بازی را دوست دارم اما خوب است تبلیغات آنقدر زیاد نیست مگر اینکه دیوانه باشید، مگر اینکه ابتدا کمی زمان می برد تا وارد بازی شوید اما از جهات دیگر واقعاً خوب است
Sweet Crossing: Snake.io Įprastos temos ztee
خیلی دوست داشتنی خیلی ناز
چرا Box one دیگر نمی تواند ادعا کند؟ دیروز باید 7 ساعت صبر کرد. اکنون باید 11 ساعت صبر کنید. چرا؟؟؟؟ چطور میتونم هر روز 3 بار جعبه رو باز کنم اگه یه ساعت دیگه صبر کنم؟؟؟
بزرگ دریا (1957); Teenage Cav eman
بازی بسیار اعتیاد آور است! وقتی میمیرم اصلا استرس ندارم! شما همچنین می توانید پوسته های شخصیت را جمع آوری کنید و این بازی را برای کشتن زمانی که حوصله دارید به شدت توصیه کنید ♡
خوب است اما لطفا حداکثر وزن را افزایش دهید.. یا اگر 99.999M گرفتید می توانید به میدان جنگ دیگری بروید که بلوک یا چیزی شبیه به آن دارد...لطفا این کار را انجام دهید... 99.999M فقط خسته کننده است... 3 - 4 نفر دریافت می کنند 99M درست مثل من.. فقط تاج را عوض کنید بعد از آن خسته کننده است...
عالی اگه بازی های بیشتر بهش اضافه کنید بهتر هم میشه
این بازی خیلی بده اصلا دانلودشون نکن چون اینترنتی این خیلی بازیبچگانه بدیه😔😔😔☹☹☹🙁🙁😞😞😓😓👎👎
خوب است اما به اندازه کافی خوب نیست
Download بازی های باحال APK Untuk Android. ... بهترین بازی های دو بعدی موبایل با گیم پلی و داستان باحال | Two-dimensional game Mobile ...
Sweet Crossing: Snake.io Casual plc
بازی Lol اینجا که بازی ما را دزدید اما این بازی خوبی است اما مشکل این است که بازیکنان ربات هستند
من واقعاً این بازی را دوست داشتم... خوب تا زمانی که فهمیدم این در واقع آنلاین نیست و شما در مقابل ربات ها بازی می کنید. آنها تجربه چند نفره را جعل می کنند؟ و من احساس می کنم که واقعاً باید جایی در توضیحات باشد؟ انگاری دارن فریبت میدن :/ تمام هدف این نوع بازی اینه که با آدمای واقعی بازی کنی درسته؟ این آن را برای من می کشد
عالی مثل بازی قبلی هست که من دارم ولی یکم باهم فرق میکنم ولی فنون بازیش یکی است ماراش فرق میکنه زمینش و کل جزئیات با بازی جدید فرق میکنه ولی واقعا بازی خوبی دست سازندگانش هم درد نکنه واقعا دوست دارم بازی رو من اسمم فاطمه است و چون. که اسم مامانم مژگان بالاش m نوشت ( فاطمه نجفی ) هستم از شهر رفسنجان ممنون باتشکر
Sweet Crossing: Snake.io Casual qkr
قطعا یک بازی آنلاین سرگرم کننده برای سرگرم کردن خستگی است، اما به وای فای نیاز دارد. اگر بتوانید آن را به صورت آفلاین بازی کنید بهتر است. غیر از این، عالی است.
بده
خر تو اگه ترکیه ای هستی چرا کدت مال ایرانه
... fraser island size cajan shrimp veh mpg palace ios hotel used caravans in ... radio maddnes death funny asian gifs song lyrics for sweet home alabama
من نمی توانم در این بازی لباس بپوشم اما 2 ستاره می دهم
بازی عالیه مرکست
Download Music Video Maker Latest Update free offline apk. Find & Compare #Similar and #Alternative #Photography #Android #Apps like it.
در مزرعه شیرین نمی توانید هدیه روزانه (نیلوفر قرمز.؟) را دریافت کنید. امیدوارم بتونی درستش کنی
وقتی ستاره های کافی برای بدست آوردن 3 جعبه جمع آوری کردید، ستاره ها بی فایده می شوند. بازی برای کسب امتیازات بالا خسته کننده است، من یک جلسه 1 ساعته داشته ام که برای بهترین نتیجه شخصی بوده ام، اما متوجه شدم که حداکثر سکه هایی که می توان در 1 کلاه جنگی با 399 سکه ایجاد کرد. هیچ چالشی ارزش بازی کردن ندارد، حتی وقتم را برای پوسته ها تلف نمی کنم.
من تقریباً یک هفته است که این بازی را بازی می کنم و تقریباً تمام شخصیت ها و دنباله ها را داشتم، اما ناگهان وقتی می خواهم بازی کنم متوجه چیزی شدم، سطح فعلی من 8 است، اما اکنون دوباره در سطح 1 هستم، همه شخصیت های من همه از بین رفته اند! ! خیلی ناامید شدم لطفا درستش کنید!!!!!
بازی خیلی آسان است، من فکر می کنم مار دیگر فقط ربات است
یکی دیگر از بازی های بیهوده مونتون. حالت چند نفره جعلی را به شما می دهد که می گوید آنلاین بازی می کنید اما فقط npcs در اطراف است. تنها کاری که شما انجام می دهید این است که مانند ML در ماه دراز بکشید
خیلی باحاله ولی کپی از یه بازیه دیگس
من این بازی را خیلی دوست دارم. این بازی برای کودکان کوچک و یا بزرگسالان مناسب است
لذت بخش است اما برنده شدن آن سود دارد
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games معمولی jpoc
Sweet Crossing: Snake.io கேஷுவல் upnu
امتیاز بازی عالی به این بازی پنج ستاره است، اما من کمی مشکل دارم sweet home، چیزهای جالبی دارد، اما مشکل اینجاست که شما به یک اینترنت واقعاً پایدار نیاز دارید، اما همچنان به آن پنج ستاره بدهید!!!XD
زاویه دوربین بسیار آسیب دیده است، که به گزینه هایی نیاز دارد. من آن را 5 بار بازی کردم و بعد از آن به این فکر کردم که "همین است؟". منظورم این است که گرافیک و همه چیز را اشتباه نگیرید، همه چیز آنلاین عالی است، اما قابلیت پخش مجدد کجاست؟ این فقط یک بازی ناتوان دیگر است.
بهترین بازی برای بسیاری از کارهای سال 2021، بدون اشکال، کشاورزی، بازی مار، من 31 ساله هستم، و در ابتدا کمی عجیب است اما بسیار اعتیاد آور شد
زبان من به انگلیسی تنظیم شده است! به زبان انگلیسی نیست! به روز رسانی شما رتبه من را کاهش داد! من برای مدت طولانی بازی کردم و از بازی خوشم آمد! الان نه!
من خیلی دوستش دارم اما میشه بهم بگین چطوری میشه دنباله ی حیوون رو عوض کنیم از من همش گوله ی پشمکی تصویری عه اما از بقیه بازیکنا مثلا قارچه اگه میدونین لطفا عوض می شه بگین