Post by teomigameslo on Feb 19, 2022 11:14:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד נקודות תקלה ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
מושלם
אהבתי נורא זה כאילו אני תינוק קטן
כצכצח
My Talking Angela कैज़ुअल गेम ouk
זה בסדר אבל זה תופס הרבה אחסון
נוראי יש בעיניים שלה מצלמה! בתמונה שהיא המקלחת יש נקודה לבנה קטנה בעין שלה תזהרו אל תורידו מסוכן יש פדופיל שמסתתר שם 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
חמוד אבל משעמם
המשחק הזה די הגון, אבל, 1. אתה צריך לרכוש דברים, מכיוון שהמשחק לא ייתן לך מספיק "אבני חן" כדי לקנות דברים מסוימים. 2. השינויים החדשים בפורץ הלבנים של המשחק המיני כל כך גרועים! 3. החלק הריקוד של המשחק הוא טיפשי כי אתה צריך לשלם אבני חן כדי להשתמש בו 4. הכל במחיר מופקע 5. אין כל כך הרבה מיני משחקים, וזה משעמם 6. אני הולך רמה אחרי רמה ומקבל רק שכפול מדבקות! קשה גם לעלות, וככה משיגים מדבקות 😒 לא הוגן
ובכן, מההתחלה!? וואו, בסדר. הנה זה בא....דבר ראשון: ***הודיה שמח לכולם!*** 😌☺️🙂🤗😘🤭😍😋🥰 עכשיו אני אגיב על האפליקציה הזו. הנה מה שאני חושב, איך אני מרגיש ולמה...... על האפליקציה שלך, זה מדהים!!!! שתי הבנות שלי פשוט אוהבות את זה! תודה שיצרת משחק כל כך מהנה ומרגיע שלא באמת דורש השגחת מבוגרים. הורים אוהבים משחקים מסוג זה, כמו גם ההורים/אפוטרופוסים שלהם.
My Talking Angela Kasual uite
My Talking Angela פנאי amum
המשחק מאוד מעניין ומצחיק
לא הבנתי יש פדופיל או אין ועם כל הדברים שאמרתם מנהל המשחק היה אמור להגיב והוא לא אז משהו כאן נראה קצת פקודה... הוא צריך לראות את התגובות שלכם דחופ ויש משפט שרשום אם אתם רוצים להתקין את זה המשפט: מידע על מכשירי קשר ומשהו כזה תלחצו על זה ואתם יכולים לקרוא שהוא רואה את מספר הטלפונים של אחרים אז אולי לא יודע אם אתם רוצים תורידו...
מחריד, מפוצץ בפרסומות, ממש עינוי לילד שמנסה לשחק וכל הזמן נכפים עליו סרטי פרסומת.
ממש ממש ממש ממש כיפיייייייי
מאי איפה את
לא כזה כיף
😍
אני מאוד אוהב את המשחק. אבל אני לא אוהב את אוסף הנעליים. המיני משחקים משעממים. אני לא יכול גם לעדכן את הבמה. כשאני מנסה לראות מודעה של מדבקות זה עובר לגרסת היהלום
נא ליצור אפשרויות נוספות. צור יותר איפור וצור עוד מיני משחקים וצור אפשרויות בישול
לדבר אנג'לה הוא משחק די נחמד ומגניב הבעיה היחידה היא שהיא לובשת תלבושות יפות ואחר כך עומדת איתה, אני חושב שאנג'לה צריכה לצאת למסיבות, לבקר חברים ולאבד עוד. אני מאוד נהנה מהמשחק הזה אבל אמורים להיות כמה שינויים ודברים חדשים... כולנו נרצה לראות משהו חדש בבקשה
זה מפחיד, בכל פעם שאתה הולך על הספר שלה, התמונה שלה תשנה תנוחות זה מאוד מפחיד, נסה להמשיך לספר שלה ב-2 לפנות בוקר בחצות.
המשחק הזה יכול להיות יותר כיף אם אנג'לה תעשה משהו אחר מלבד לאכול שינה לשחק ולרקוד כשכבר פתחנו את סט האיפור אחרי שהכנו את אנג'לה לרקוד, אז מה הטעם לנעול את כל האיפור שוב כדי שנגרום לאנג'לה לרקוד שוב פותחים שוב את האיפור אבל אחרי כמה זמן אנחנו יודעים שכל האיפור שוב נעול??
My Talking Angela Vabaajamängud gntt
משחק כיפי! מאוד חמוד! הלוואי שהשיקויים יעלו פחות אבל כנראה לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה ♡ אני חושב שאתה צריך לעשות יותר תלבושות זמינות. לוקח קצת זמן לפתוח כמה ואני אוהב להחליף לה את התלבושות, אבל אני לא יכול. זה מתסכל אותי. אולי עוד תסרוקות שיער. יותר בסגנון טבעי? כמו רק ברונטית רגילה או בלונדינית. ☆☆☆ בסך הכל 3 כוכבים!!!
זו אפליקציה טובה מאוד, אבל הסיבה שלי ל-3 כוכבים היא שבמיני-משחק התיק אתה לא יכול לראות את כיוון הרוח מה שמקשה על הזמן מתי טוב להפיל אותם. אלא להחזיר את העלים הישנים שרצים עם הרוח כי זה בלתי אפשרי. תודה.
המשחק מאוד מאוד כיף אבל הפירסומות מפריעות לשחק😥
תקשיבו לאהזרה מתי שאנגלה מצמצת את העין ילד אחד מצלם אותך ואם העין נישארת לכמה זמן זה סרט וידאו ולבנתיים הילד או הילדה הזו או זאת חטפו 3 ילדים אז אני מזהירה אתכן
בעלי הוריד את האפליקציה הזו בטאבלט של בתי בת ה-4 לאחר שהיא כל הזמן ביקשה אותה לאחר ששיחקה אותה בטאבלט של אחייניתי. לא הייתי חכם יותר ובזמן שהכנתי ארוחת ערב, כמעט יצרתי קטסטרופה במטבח בגלל שחשבתי שהילד שלי הגיע איכשהו לאתר פורנו. היא אוהבת את המשחק, אבל אני לא יכול לעבור את הצלילים שאנג'לה משמיעה. זה נשמע כמו פתוח!! אני אצטרך למחוק את זה.
תיקן קריסות, החליף אותו במודעות. תודה. לא רציתי לשחק את המשחק שלך, רציתי לראות כמה מודעות (סרקזם כבוי).
... סיכת הפלא, My special gift, A שירן, נונה, KL, שירז עיצובים, Mulika, Trendy Berries, סופי, Yolla, Valeri, Sigaliss, Konfi Collection,
ובכן, באמת רציתי שזה יהיה כיף אבל זה לא. קודם כל יש כל כך פחות מיני משחקים, שנית הפריטים בארון הם יקרים והמשחק קצת משעמם זה אמור להיות מרגש עבור האנשים שמשחקים בו, שלישית המדבקות הן, חלקן כל כך יקרות וכשקניתי אותה למחרת היא הייתה נעולה, אותו דבר עם האיפור. החלק הכי טוב במשחק הזה הוא רק הריקוד. יש צורך בשיפור, בבקשה תקן את זה לכל מי שמשחק המשחק הזה.
Toon Blast Jumboq dgcz
נראה חריף .הוסף קופץ לעתים קרובות. כל פעם להחליף חדר ופעילות ולנסות להשכיב אותה לישון. כדי להשלים את זה זה אחד שוב ושוב. בדיוק כפי שחושבים שהגיע הזמן לשלם לטלפון lob לילד שוב זה תוספת. מעולם לא היה הפייטן הזה. עד לעדכון. אהבתם את האפליקציה הזו וגם יש ילדים עד שהיא תתעדכן.
אהבתי תתקינו
אני אוהב את מצב הריקוד החדש 💖. הלוואי שטום יהיה במשחק עם אנג'לה. אבל אני עדיין חושב שהמשחק טוב. אבל אני שומע שהמשחק מפחיד כמו האפליקציה האחרת של אנג'לה. הם אומרים שיש השתקפות בלויה בעיניה. וזה נכון. תראה בעצמך או לא. אני לא יכול להגיד לך מה לעשות. אני לא ההורים שלך.
זה היה סופר כיף אני אוהב את המשחק אבל אני כותב 3 זה היה יכול להיות טוב יותר שם קשיים ספטיים אבל זה היה חמישי אם זה לא ביקש את האודיו הקולי שלי ואם היה קל יותר להשיג את האיפור בלי צריך לשטוף מודעות שעונים או לצפות במודעות של מטבעות זה היה כיף אם כי מומלץ אם תרצה אם אתה אוהב לצפות בפרסומות.
המשחק הזה מסוכן מאוד כי כשאני מדבר עם אנג'לה ב-3 לפנות בוקר היא לא חוזרת היא עונה aur auski aakhon me kuch dekhai deta hai אז המשחק הזה מסוכן מאוד 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱