Post by teomigameslo on Feb 19, 2022 10:59:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok primgem ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Biraz az reklam koyun aq
Kesinlikle iğrenç sayıda reklam ve onları durdurmak için ödeme yapsanız bile, VIP geçişi için reklamlar tarafından sürekli rahatsız ediliyorsunuz.
çok fazla reklam
Çok sayıda pop-up
10 dakika boyunca oynadığım ve en az 15 reklam aldığım birçok reklamın YOLU
gül
Cut the Rope: Magic თავსატეხი yvh
Huawei p smart 2019 cihazımda, uygulamayı her açtığımda donuyor ve otomatik olarak çıkıyor, bu yüzden oyunu asla oynayamıyorum.
Yükleme ekranında kapanmaya devam ediyor, böylece oynayabiliyorum bile
Şimdi en az üç kez daha indirmem gerekiyordu. Belli bir noktaya geldiğimde uygulamayı hiç açmama izin vermiyor. Sadece siyah bir ekran sonra uygulamadan çıkıyor. Bu oyunu sevdiğim için tekrar indirmeyi deneyeceğim. Ama bu iki kez olduktan sonra artık beklentilerim çok yüksek değil. Lütfen çökmeyi düzeltin
Oyununuzu kontrol etmelisiniz çünkü ağaç köyünde son 4. seviyede şekerin boşluğa düşmesi bir ipucu ile imkansız bu konuda bir şeyler yapın
Gerçekten sevimli karakterler, birçok form ve oynaması kolay, BUNU SEVİYORUM!
Bence bu oyun iyi ve reklamlar beni rahatsız etmiyor çünkü insanlar interneti kapatabileceğinizi ve reklam ekleyemeyeceğinizi anlamıyor.
Oyundaki bir hata nedeniyle 8-19'u geçemiyor. Şu anda bunu aşmak için sınırsız yardımım var ama yine de çalışmıyor
Değişken aktif olan oyunu seviyorum ve tüm bölümleri seviyorum ^^
Bu şeker büyüsü benim ait olduğum için isim almak için sistemi korumak için var,☺
İyi oyun, ancak reklamların sıklığı çok can sıkıcı ve sadece bir avuç seviyeden sonra kaldırmamı sağladı.
Yuklemiyor
Cut the Rope: Magic Teka-teki zyw
Sıkıcı ve çok kasıyor ama om nom çok tatlı...
Cut the Rope: Magic Rompicapi psr
Uygulama telefonumda durmaya devam ediyor, sorunun ne olduğunu bilmiyorum!
Uygulama anında kilitleniyor, oynatılamıyor
Bu oyun biraz bekletiyor.
ela❤
Cut the Rope: Magic پزل rar
harika ama reklamların miktarı ... 🤢🤢🤢🤢🤢
Çok fazla reklam. Her seviyeden önce bir reklam var. Oyunu oynanamaz hale getiriyor
Wild Sky TD ስልት ccz
BEYENDİM
İyi bir uygulamaydı ve 5 yıldız veriyordu ama oyunum her zaman balık geliştirici bölümünde tıkanıyor lütfen sorunu düzeltin bunun dışında bu oyun harika
Yazık unut beeeeeeeeeeeeee bunu yapana ve buyutmayın
beğenmedim
HER seviyeden sonra reklamlar. Kaldırıldı.
Eğlenceli oyun..ama 15 saniyelik reklamlar..hayır
Bu gerçekten iyi bir oyun değil
Bölümü yenileyemiyorum.
onun çok güzel oyunu
Lanet olası reklam
fena değil
lil'daha sevimli😍ve lil'i daha kolay hale getirin. Oyunun sıkıcı olmasına neden olan çok fazla reklam olduğu için sadece 3 yıldız verdim.Tyler Smith, haklısın. Bu inceleme için özür dilerim Zeptolab.