Post by teomigameslo on Feb 19, 2022 10:56:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk zelta ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Laba spēle, bet, mēģinot atvērt spēli, tiek rakstīts "nevar izveidot savienojumu, pārbaudiet interneta savienojumu", mans internets ir labs. Lūdzu, palīdziet
Spēlē ir jāmaksā, lai uzvarētu, spēle par naudu ir tik slikta, ka tā diezgan daudz liek jums iegādāties. Lejupielādējiet tikai tad, ja kabatā ir skaidra nauda vai ja jums patīk slīpēt. Es spēlēju RS un EvE, tāpēc esmu pazīstams ar patieso slīpēšanu. Bet tas ir tikai maksājums par uzvaru
Diezgan laba spēle. Līdz šim labākā kara pērkons/DCS spēle mobilajām ierīcēm, taču tā ir diezgan nesena, tai ir tikai divi spēles režīmi un dažas amatniecības iespējas, vadības elementi ir nedaudz dīvaini, un tos nevar īpaši pielāgot, un attīstība ir nedaudz lēna. Ar vairāk spēlētāju/finansējumu šai spēlei varētu būt gaiša nākotne. Izmēģiniet to, ja jums patīk šis žanrs.
Šajā spēlē ir daudz kļūdu, dažreiz automātiskā bloķēšana neparādījās. Ir arī vērts uzvarēt spēles. Un, lūdzu, lieciet spēlētājam izvēlēties karti.
Šī ir viena no visu laiku labākajām kaujas lidmašīnu spēlēm. Īpaši kvalitatīva grafika. Super skaņas. Tam ir vajadzīgas piecas zvaigznes
Šī spēle varētu būt tik laba, ja ...... Jūs varētu nogāzt planšetdatoru, lai vadītu lidmašīnu. Tajā ir arī rakstīts "Apgriezt ass riteni", "apgriezt ass soli", "rādīt kadrus sekundē", bet poga, lai veiktu šīs darbības, atrodas ekrāna labajā pusē un nav pieejama. Jūs varat redzēt tikai nelielu daļu pogu (tālā kreisajā pusē), bet jūs nevarat tām pieskarties vai pārslēgt. ļoti vīlies un tiek atinstalēta.....
Lieliska samaksa, lai uzvarētu, bet pienācīgas vadības ierīces un spēle. Jūs nopelnāt santīmus pēc katras kaujas un no kastēm, bet viss maksā TIK DAUDZ. Lidmašīnas izmaksas pieaug no 4000 līdz 40 000 vai 2000 zelta. Ir daudz jāstrādā, pirms es piešķiršu tai vairāk nekā 3 zvaigznes
Man patīk spēle, bet es vēlos, lai jūs varētu izmantot kontrolieri. Es saņēmu Kishi Razer Ziemassvētkos un nevaru to izmantot kopā ar spēli. Labai lidojošai kaujas spēlei jāspēj atbalstīt kontrolieri!
Ocean Is Home : Island Life Simulator রোমাঞ্চকর wlrs
Sākumā spēle ir jauka un vienkārša, bet kaut kā spēle pārvēršas par samaksu, lai uzvarētu pēc LVL 10. Vadības ierīces ir gludas un patīkamas. Pls pievienojiet vairāk plakņu un pievienojiet mucu ruļļus.
Man patīk grafika, un tā ir jauka spēle ar ļoti labu pieredzi
Vispār viss ir labi, bet pērkot kaut ko veikalā, tas nedeva šo preci, kā arī debetēja tavu naudu, kā manā gadījumā, un joprojām nevaru saņemt atbildi pa pastu, ceru, ka būs iespēja ziņot.
Vienīgais negatīvais spēles aspekts, kas mazina šo spēli, manuprāt, ir NPC zemes vienības, kas ir atbildīgas par lielāko daļu manu spēļu nāves gadījumu. Tie ir pārspīlēti, tikpat precīzi kā trāpījumu skeneri, un tiem nav nekādas stratēģijas... viss iemesls, kāpēc man patīk šī spēle, un iemesls, kāpēc es lejupielādēju, ir suņu cīņas. Lai tikko pamanāmi NPC netiktu izsisti no debesīm, kas veic skenēšanu, izsitot jūs no debesīm, jo jūs pat varat saskatīt mērķi.
Sky Combat: War Planes Online Akčné rft
Sky Combat: War Planes Online פעולה chl
Tātad, tāpat kā visas spēles, par kurām ir jāmaksā, bet grūtāk, ja spēlējat nemaksājot, tāpēc jums ir jāmaksā, lai vienkārši spēlētu godīgi, bet izņemot to, ka spēle ir forša diemžēl jums ir jāmaksā priekšniekam jāmaksā LVL
Jautra spēle par 100%, un es redzu tik daudz potenciāla, jums nav vajadzīga nauda, lai spēlētu spēli, bet vienīgais trūkums ir tas, ka mēs nevaram organizēt privātas spēles vai pievienot draugus, kas ir skumji, jo es gribu spēlēt ar savu draugu, kopumā tas ir labi , es turpināšu spēlēt, līdz tas tiks ieviests spēlē
Grafika ir laba, taču ir nepieciešams pārāk daudz laika, lai nopelnītu naudu, lai iegādātos jaunas lietas. Arī starp manis cīņām ir pārāk daudz papildinājumu, kas patiešām patērē daudz laika.
Šī spēle joprojām ir miskaste. Labojiet burtiski visu par šo spēli. Tas ir nelīdzsvarots kā ellē. SAM tornīši ir pārāk op, viss maksā pārāk daudz. Elles kara pērkons var darīt labāk nekā jūs, junky izstrādātājs. NEIESAKU!
Vienkārši šausmīgi...Lag, grafika ir ok un priekš kontroles na būtu jāspēj taisīt stobra ruļļus diagrammas nepasargā no missles ne kripatiņas. Un remonta bāzei debesīs jā, tas ir tālu!! Jūs vienkārši tiekat notriekts visu laiku pat respawn, un, kad vēlaties TDM, jūs saņemat bezmaksas visiem ... vienkārši šausmīga spēle nemaksātu nevienu santīmu par neko ... tāpēc neuztraucieties. Šokējoša spēle! Atgriezieties pie rasēšanas dēļa! Haha
Izstrādātāji šī spēle saņem 5 zvaigznes. Tā ir ļoti laba, laba grafika. Mani apmeklētāji, piemēram, es spēlēju spēles, kuras izveidojāt jūs, tas ir ļoti labi, bet man patīk spēlēt lielāko daļu spēļu pirmajā personā, lūdzu, vai varat pievienot iespēju, paldies Nice
Sky Combat: War Planes Online Aksyon nkf
Pay to Win Man patīk šī spēle, bet. Ļoti grūti jaunināt. Nepieciešams daudz pūļu, ja vēlaties brīvi uzlabot savu lidmašīnu vai ieroci.
Diez vai varēju tikt cauri apmācībai... Lika man pirkt lietas, kuras es nekad nepirktu. Tam ir pilnīgi nepareizs cīņas spēles izkārtojums. Es nekad neesmu atvilcis nūju un nogāzies uz leju tādā spēlē kā šī. Varētu būt ļoti labi, ja dotu mums iespēju spēlēt. Es uzreiz varu pateikt, ka tas būs apmaksāts spēlētāju dominēšanas scenārijs, nē, paldies.
Osum flit pieredze..labs kaujas režīms...nesatraucošs ....labs spēles turpināšanai...(m.imp)nevar garlaikoties personīgā pieredze) Visā osum spēle
Ikreiz, kad sākas misija, jutīsies patiešām ļoti labi, ja spēlē spēlētāju lidmašīnas paceļas, un ir jāuzlabo grafika, jo īpaši krustpunkts, un jābūt vairāk kameras leņķiem (kabīne).
Spēle ir laba, ja neskaita vadīklas. Jābūt žiroskopa opcijai cīnītāja vadīšanai, jo to ir vieglāk izmantot nekā nūjas vadību. Bez tam spēle ir laba.
Es piešķirtu šim 5 zvaigznītēm, taču laiks, lai iegūtu zeltu par jauniem ieročiem un lidmašīnām, ir nedēļa, ja paveicas, taču tas ir reāli mēnesis, kurā tiek spēlēta gandrīz streigt spēle, tas ir, nemaksājot reālu naudu. Maksāt īstu naudu par spēli ir slikti, jau tagad saka, ka es gribu vienmēr uzvarēt, nav vienalga, ko saņemat grūtākajā veidā. Man tas iznīcina spēli
Sveiki, cerams, ka jūs darīsiet visu iespējamo. Es piešķīru 3 zvaigznītes sky combat, jo es jau ilgu laiku spēlēju spēli Sky Fighters (bezsaistē). Tā bija tik pārsteidzoša pieredze, bet, salīdzinot šo spēli ar šo spēli, es secinu, ka tai ir jāpiešķir 3 zvaigznes. Jūs varat ņemt priekšstatu no šīs spēles, piemēram, grafikas vadīklas utt
Ir potenciāls būt izcilai spēlei. Bet ir viena būtiska lieta, kas noteikti sabojā visu pieredzi: SAM skaits Team Deathmatch režīmā ir smieklīgs. Kā man vispār vajadzētu darīt *kaut ko*, ja man no zemes nāk 8 raķetes - nemaz nerunājot par tām, kuras uz mani izšauj lidmašīnas. Viņiem ir arī neprātīgi daudz veselības, kas padara tos pilnīgi neiespējamus iznīcināt, nenogalinot sevi.
Izcilā grafika un spēle varētu izmantot vēl dažus spēles režīmus un gaisa telpu, taču kopumā es to ļoti iesaku, ja jums patīk aviācija.
Šī ir diezgan palaist garām iespēja. Grafika ir diezgan laba, spēle arī nav tik slikta. Tomēr tam trūkst satura. Spēlē galvenais ir pirkums. Spēles grafika varētu būt labāka. Spēļu kaujā es redzu ienaidnieka lidmašīnas kā punktus, kas nav īpaši jautri.
Šī lidojuma SIM ir vēl labākā, jo cpmbet sim noteikti tai ir jābūt perfektākai, bet es to izbaudu...... Trūkst daži no labākajiem kaujiniekiem, piemēram, f16, jf17, f15, un es gaidu kabīnes skatu. .... vēl vienu lietu piebilst, mēs nevaram spēlēt ar savām komandām kā pubg..... Ir jābūt iespējai likt savai komandai cīnīties ar citu īstu komandu... Tomēr šī sim ir vislabākā vēl es biju Rortos fans, bet tagad tas esi tu
klausieties... šī nepārprotami ir patiešām skaista spēle ar daudz satura, bet, ja vēlaties no tās nopelnīt naudu, vienkārši nopelniet naudu, taču šajā gadījumā par spēli ir jāmaksā, un man tas nepatīk, tāpēc, lūdzu, dariet to par naudu vai nepadari par maksu spēlēt spēli.. bet vienalga tā ir laba spēle👍
Lūdzu, pievienojiet atbalstu spēļu paneļiem... Man patīk spēle, bet bez spēļu paneļu atbalsta es nevaru dot vairāk zvaigžņu.
Tā ir laba spēle, lieliska grafika un vadība ir lieliska, īpaši šāda veida spēlēm. Tbh Es nezinu, ko jūs varat uzlabot, bet šajā spēlē kaut kas pietrūkst, tāpēc es gaidu jūsu atjauninājumus nākotnē. Varbūt jūs izstrādātāji var izsekot, kas trūkst. Veiksmi 🤞
Šī spēle ir laba, taču tai ir nepieciešami uzlabojumi. Man nepatīk, kā, skatoties apkārt, tiek izmantota poga "skats". Tas nav PUBG, taču man patīk vilkt pa ekrānu, un ekrāns ir nemainīgs, kad skatos uz savu vidi, kamerai nevajadzētu kustēties ar manu strūklu. Tā ir gaisa spēle. Es ļoti ienīstu spēles zemes vienības, jo, ja es vienkārši paeju tām garām, tā ir automātiska tūlītēja nāve, kas pārspēj Team Deathmatch mērķi. Tas vairāk šķiet kā "izvairīšanās no sacensībām". lūdzu, pievienojiet kabīnes skatu.
Lieliska spēle, lieliska grafika, taču iepakojumi ir pārāk dārgi!
Man patīk spēle, lidmašīnas grafika ir lieliska, bet zemes un pilsētas grafika, un tur ir ļoti slikta, es zinu, ka varat tos uzlabot, bet dažās ierīcēs tas aizkavēsies, taču tāpēc jums ir zemāks grafikas iestatījums un signālraķetes nedarbojas. lielāko daļu laika, bet turklāt tā ir lieliska spēle. Vēl viena lieta, ko saņemat, ir pārāk zems atlīdzības apjoms, un jūs nevarat neko pārdot savā pakaramā, tāpēc tas vienkārši atrodas tur, lai to nekad vairs neaiztiktu.
Laba grafika..bet tomēr var izdarīt daudz labāk, iekšskats, jāpievieno slīpuma kontrole, klana iespējas, citādi tiešām daudzsološa spēle! Cepuri nost
Oho, puiši, jums ir jāizmēģina šī spēle. Šī spēle ir ideāla jet spēle everrr, taču vai jūs varat padarīt to bezsaistē un viena spēlētāja jautrāku🙃🙃🙂🙂
Es nopirku raķešu paku par 17 USD un joprojām neesmu to saņēmis. Spēle ir arī pilna ar kļūdām
Pls pievienojiet vairāk lidmašīnu un modeļu, kas būs labi, daudzi cilvēki par to priecāsies
Sky Combat - Самолеты Онлайн Экшен qxk
Es vēlos, lai pielāgošanai būtu vairāk brīvības, ja spēles mehāniķis būtu līdzīgs ace combat
Mans konts, kas ir saistīts ar Google, netiek palaists automātiski. Tā turpina sākt jaunu spēli, un es nevēlos, lai tas nejauši tiktu saglabāts kā mans konts, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo problēmu, izstrādātāji. Kad tas būs novērsts, es atgriezīšos pie 5 zvaigznītēm. Labākā REĀLISTiskā gaisa kauja.
Šī spēle patiesībā ir laba, taču vai varat pievienot citas lidmašīnas, piemēram, Mig-23, Mig-35, Su-30, Su-35, F-15, F-16, A-10, Typhoon, Tornado, Rafale, CAS un LCA strūklas? Labprāt tādus iegādātos
Tā ir sava veida samaksa par uzvaru, bet es vēlos, lai jūs šajā spēlē labi padodas, tā ir jautri. Turklāt, ja mēs varētu pārslēgties uz skatu no kabīnes iekšpuses, tas būtu ļoti forši
Man patīk šī spēle. Kopš War Wings aiziešanas esmu meklējis līdzīgu spēli. Šī ir lieliska spēle. Lidmašīnas ir grūti iegūt, jo naudas un balvu ir tik maz. Bet kā es lasīju citos komentāros spēle drīzumā iznāca šeit, cerot, ka tas mainīsies. Lieta, ko es ievēroju, spēlējot spēles šeit, ir tas, ka balvām ir jābūt vairāk, lai jūs spēlētu vairāk. Patīk spēle spēlēt 40% līdz balvām 60%.Kartes ir lieliskas (mīlu pilsētu). Vadības elementi ir 4,5 no 5. Grafika 5/5