Post by asorserpickne on Feb 6, 2022 18:07:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לרמות קוד משאב נוסף ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
זה קשה לשחק ואני לא כל כך אוהב, זה לא כל כך כיף כמו איך זה מפורסם.
המשחק הזה מעולה! זה מאוד ממכר אבל אתה צריך לחכות הרבה זמן כדי להשיג אספקה (צריך אספקה כדי לשחק). הם יכולים ליישם אסטרטגיה שמאפשרת לך להרוויח אספקה בכל פעם שאתה מנצח. אתה גם כל הזמן צריך לעדכן דברים, עדיף היה אם היו עוד דרכים להשיג כסף. אתה מרוויח כסף רק על ידי שימוש באספקה שלך וכל הכסף משמש לשדרוג ציוד. קניית דמויות צריכה להיות מיושמת עם אסימוני משחק במקום כסף אמיתי, משחק טוב. זקוק לתיקון.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה הוא היה מדהים אבל לפעמים הוא מקבל יותר מדי פרסומות. חוץ מזה אני אוהב את המשחק הזה.
המשחק די מגניב אבל הבעיה היא עם אספקה. אתה צריך לחכות 3 שעות ואחרי 3 שעות אתה מקבל רק 50 אספקה .. בבקשה תעשה את זה 100 אספקה או צמצם את הזמן
המשחק הזה בסדר אבל יש דבר רע במשחק הזה שכל האביזרים היו שדרוגים ואז כשאנחנו חוצים רמה 1 אז משדרגים את האביזרים שלך שזה באב אני לא אוהב את זה
זה טוב אבל אתה תמיד צריך כסף כדי לשחק
משחק טוב. אבל לפעמים זה התערער.
אתה לא יכול לזוז מהר יותר או להוציא מרכיבים לאחר שמכניסים אותם למכשיר
מְשַׁעֲמֵם....! יותר מדי פרסומות...
ממש כיף אבל כיבוי מדי פעם די מעצבן
אני מבין שאחרי רמה מסוימת המשחק הופך להונאה אני תקוע ברמה מסויימת במשך ימים ואז הבנתי שהרמה מבקשת 10 אנשים שאני משרת 10 ספרתי אותם בעצמי כמה פעמים וזה אומר שאני משרת רק 9 וכדי לצבור פופולריות נקודה רמות 3 כוכבים נותנות לך סיכוי טוב יותר לנצח את השלב הבא, אבל זו הונאה שמנסה לאלץ אותך לאבד חיים עד שתצטרך לקנות עוד אם אתה רוצה להגיע לכל מקום במשחק. מאכזב אני לא אוהב לרמות ממשחק.
זה היה כיף במשך 50 הדקות הראשונה ששיחקתי ואז האספקה אזלה עכשיו אני לא יכול לשחק. לא מגניב תקן את זה בבקשה צריך לקנות את זה עם מטבעות או משהו.
עבורי אספקת המזון נשמרת זמן רב מדי ו-50 אספקת המזון אינה מספיקה, ציוד המטבח ושדרוג המזון יקרים מדי
סיימתי כבר את העיר האחרונה Pasto Plaza פנויה ואין יותר מה לשחק גם אחרי חודשיים.. למרות שהמשחק בהחלט טוב.. הערים מוגבלות
ברגע שאני חוזר למשחק לאחר זמן מה, חלק מהמטבעות והאבני חן שלי (במשחק) הולכים לאיבוד! למרות שהתקדמות המשחק נשמרת כראוי. כמו כן, אספקה מנוכה כראוי
לא עובד טוב, האתגרים לא הגיוניים כשהם לא מעלים את האתגר
אני מאוד אוהב את המשחק הזה כי אין לך הרבה מה לטפל. אבל יש לי רק דבר אחד לשדרוגים אנחנו צריכים להשתמש בהרבה כסף ויהלומים וכשנסיים לא נשאר לנו כסף. אבל אני עדיין אוהב את זה game.סליחה, אני אוהב את המשחק הזה
המשחק מעניין....אבל עדיין הלקוחות צריכים סבלנות. 😉
משחק נחמד ואני אוהב אוהב את זה... אבל הזמן לאספקה הוא לא נחמד...4 שעות...לדעתי צריך לצמצם...זה צריך גם שלבים נוספים...צריך להוסיף עוד שלבים ל זה..
ובכן זה כיף ........ אבל הופך להיות מעצבן כאשר אתה צריך לקנות אספקה לעתים קרובות
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games פנאי xve
זה משחק טוב אבל הוא מאבד את המטבע שלו וחלקם רמות נעולים
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games নৈমিত্তিক pwn
אני מאוד אוהב את המשחק, אבל כמה רמות קשות אבל עדיין משחק נהדר.
זה המשחק המדהים אי פעם!!!!! אפילו למשחק הזה יש הרבה רמות ואנחנו יכולים לשחק את המשחק הזה בקלות...... אני משחק במשחק הזה כשאני בן 5, ועכשיו אני בן 13 קודם לכן אני אוהב את המשחק הזה...... .. כולם צריכים לשחק במשחק הזה.... זה באמת... פנטסטי, מלודי, מדהים, מרגש מאוד, מאוד, טוב.....
זה משחק מאוד מעניין ואני אוהב אותו! כי יש כל כך הרבה אתגרים במשחק הזה. ואני אוהב אתגרים. אני אוהב את המשחק הזה מאוד.🥰😘🦋😋❤
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Pro příležitostné hráče naqb
מתעכב לאחר שהחריש את הבחור. בעודנו מתבלים את המשימה השנייה של הגברת במשחק, אנחנו לא יכולים לעשות זאת בקלות בהשוואה למשימה הראשונה. גברת הקצה שלנו מפגרת יותר מדי במשחקיות.
עוצרים שוב ושוב. כל פעם הוא אומר שזה תלוי.
המשחק הזה קשה מדי לשחק. ניסיתי כמה פעמים אבל אני לא יכול
עדכון: שלחתי אימייל ליצרני האפליקציה הזו. מעולם לא שמעתי מהם בחזרה. אל תקנו שום דבר במשחק הזה! אתה לא תקבל את זה. זה עתה קניתי עסקה שבה אקבל 400 יהלומים תמורת 1.09 אירו. עם זאת, לא קיבלתי את היהלומים בזמן ששילמתי. אשמח לקבל את היהלומים כי כן שילמתי עליהם!
הלוואי והייתה לשפית אפשרות לשפר את התנועה שלה במטבח, אם לא הייתי נותן 5. משחק יפה מאוד
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Інше kes
אהבתי את המשחק הזה עד עכשיו המטבח משתדרג גבוה מדי והיא זזה לאט מדי. המאיץ היחיד שאתה יכול להשתמש בו הוא הזמן שהוא 50 יהלומים והמגש להכיל את האוכל הוא 50 יהלומים או 1.99 כדי לקבל אותו לצמיתות ואת המגש נמשך רק רמה אחת ואז אתה צריך לשלם עוד 50 יהלומים כדי לקבל אותו שוב יומן הבישול ברמה הבאה השיג את המשחק הזה ללא ספק לפחות הוא קיבל כמה שדרוגי מאיץ ואתה יכול להרוויח אותו
אני אוהב את זה אבל לא כל כך זה לא נותן לי לשחק מרובה משתתפים
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games নৈমিত্তিক pwn
שמחתי לשחק את זה, אבל אחרי כמה שלבים שלבים אחרים לא שם.. אני רוצה שלבים אחרים יהיו זמינים לשחק.. עדיף לשים כמה שלבים.. אם אני מרגיש שיש שלבים אחרים אני אדרג 5 כוכבים..
משחק איטי רק יכול לשחק 5 משחקים כל 3 שעות זה מבאס אתה יכול להאיץ קצת את המשחק חחח פשוט משעמם לחכות כל הזמן
שיחקתי במשחק הזה יותר מ-2 פעמים אבל האזורים היו מוגבלים. עכשיו יש אזורים נוספים, אני אוהב את זה. רק בקשה פשוטה אם יתווספו הרבה ציוד חדש זה יהיה טוב. ואנחנו יכולים להרוויח כסף ואנחנו צריכים לקנות את הציוד. בבקשה תעשה הרבה משחקים כאלה. תודה לך על המשחק הזה
Grow Castle - Tower Defense Arcade ccry
המשחק הזה הוא ממש נחמד. אבל אם אין לך עניין לבשל ולמצוא משהו מדהים לאכול אז על ידי משחק זה עניין הבישול שלך לא רק מגיע אלא יהיו לך הרבה רעיונות חדשים של מתכונים רבים, זה לא הכל רוצה לספר אבל אין לי מילים לתאר את המשחק הזה
יהיה משחק הגון בחצי הדרך אם זה היה עבור כל המודעות שמפריעות למשחק ולזרימה. הם עולים באמצע המשחק.
סתם עוד משחק בישול שזכה בפרס/עלות. אותו עיצוב עייף ישן שמנסה למכור אבני חן לזמן משחק... בלה, בלה, בלה. הדבר היחיד שהיה חדש היה ההערה הדיאלוגית הפוגענית של השף הגברי שאומר לדמות השחקן "לך לאכול ולהשמין". הדיאלוג השני, בעודו מספק מנה של סקסיזם ושיימינג בגוף, לא הצליח להציל את הטמטום המיותר, חסר הדמיון, הזה.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל יש לו הרבה בעיות טכניות. סיימתי את כל הרמות והפרק, לא נשאר שום דבר חדש במשחק האם משהו חדש הולך לבוא במשחק הזה או פשוט להסיר אותו.
זה משחק טוב. אבל אספקת ה-coiking ננעלת למשך 4 דקות. אל תתקין אותו.
משחק טוב אני מאוד אוהב אותו אבל לוקח יותר מדי זמן להשיג אספקה חדשה ועולה יותר מדי לקנות אפילו עם אבני חן שהופך אותו לא כל כך כיף.
המשחק הזה מאוד מאוד קשה 🤔🤔🤔
נורא. הצלחתי להגיע לרמה 8 ואז עזבתי את המשחק. למחרת המשחק התחיל לומר 'סיפור המטבח לא מגיב', למרות שניסיתי אלף פעמים לפתוח אותו. עבר שבוע מאז שניסיתי לפתוח אותו, אבל זה פשוט לא עובד בכלל:-( שונא את זה.