Post by asorserpickne on Feb 6, 2022 17:40:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ parkovisko pre autá pre autá ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ parkovisko pre autá pre autá IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné kryštály ▞▞▞
▞▞▞ parkovisko pre autá pre autá 2022 version ▞▞▞
Pozor na „ťuknutie“ do vozidla na parkovisku ... Ak niekomu poškodíte auto a vodič nie je v dohľade, nestačí mu nechať za stieračom lístok s
Hra sa mi páči, ale uhol kamery klesá.
Varest hra..... V tha.. By... Reklamy. Reklamy.. Reklamy... Je to tak. Not.briving Game... Reklamy hra
Zostava Nissan. Zostava Nissan Všetky typy automobilov Nissan
možnosti kamery nie je dobré zmeniť polohu pohľadu
Hra je to pekná, ale zvukové efekty nie sú ohromujúce
Veľmi obmedzené autá a úrovne....v priebehu 2-3 dní som odomkol všetky autá a polovicu úrovní...tiež úrovne sú po 200 veľmi ľahké.
Najhlúpejší ham, aký kedy hral. Reakcia riadenia je taká pomalá. Po spustení úrovne trvá nastavenie fotoaparátu 5 sekúnd.
Táto hra je len ďalší problém, takže som veľmi podráždený
Skončil som so všetkými 480 úrovňami. Je to veľmi jednoduchá a zároveň náročná hra. Pri hre som sa veľmi bavil. Dávam 5 hviezdičiek
Dal by som 5 spustení, ale sakra, reklama vždy, keď začínate a končíte úroveň? Úprimne je toho príliš veľa
Je to dobrá hra, ale je tu toľko reklám a táto hra je príliš zlá. Táto hra je dobrá, ale je toho veľa, ak spravíme úroveň, potom to budú reklamy
Power Tuning party - Bory Mall
This is easy game Nepáči sa mi táto hra Chcem tvrdú parkovaciu hru I wand
Gacha Club Casual games kon
na tejto hernej grafike môžete vytvoriť simulačnú hru zadarmo a táto hra je dobrá
Ako bude polícia kontrolovať či má auto platné oprávnenie na parkovanie alebo je rezident? Mestská polícia bude náhodne kontrolovať a overovať či EČV,
Čo robiť, ak bolo auto evakuované na parkovisko - koľko stojí jeho vyzdvihnutie a ako to urobiť Čo musíte urobiť, aby ste vyzdvihli auto z parkoviska.
Je to pekná hra. Treba to však brať vážne a pomaly
WHEXUNE 12" 4G Wifi, Dotykový Displej Auta DVR Android ...
Najlepšia parkovacia hra všetkých čias 👍 Vďaka, chlapci
Aké sú podmienky na vydanie rezidentskej karty? · Dostanem pri zakúpení parkovacej karty fyzickú kartu? · Bežne používam auto, ktoré mám požičané od niekoho iného
98 % reklám. Hráte MOŽNO 3 sekundy a potom vám do tváre vyletí reklama. Takmer všetok svoj čas strávite sledovaním reklám namiesto hrania hry. Nepreháňam, v skutočnosti je to také zlé.
Veľmi dobrá 👍😍🥰🚙hra Veľa šťastia Veľmi veľmi
Čo je cieľom novej parkovacej politiky? · vytvorením podmienok pre parkovanie rezidentov mesta – tzv. rezidenčné parkovanie, · zregulovaním vymedzenia miest pre
Táto hra je veľmi dobrá, ale je tu problém s touto hrou, že po prejdení levelu obsahuje veľmi reklamu a to sa mi nepáči, preto som jej dal 3 hviezdičky
Nainštaloval som to pred 2 dňami a dnes som dokončil všetky úrovne,, Hra je veľmi dobrá, ale tvorca by mal pridať ďalšie úrovne obtiažnosti a ďalšie funkcie, ako je odpočítavanie, súťaž, viac hráčov, parkovanie v teréne atď. Btw dobrá offline hra👍
Táto hra je veľmi pomalá
Všetko je dobré, ale úrovne sú rovnaké a zábavné reklamy
Je to pekné, pretože dokáže urobiť viac kontroly a nové autá
Táto hra je dobrá, ale úplne mi vyhovuje hra 480
παιχνίδι στάθμευσης αυτοκινήτω Παιχνίδια στρατηγικής wtbv
- 21. júla 2018 počas podujatia Obecný deň Voderady 2018 parkovali svoje osobné autá prioritne v garážach a vo dvoroch svojich nehnuteľností.
Najhoršia skúsenosť a neodporúča sa inštalovať. Reklamy sú najdráždivejšou časťou tejto hry. Pri každom ďalšom vstupe do úrovne sa zobrazuje zbytočná reklama... Pre možnosť bez reklám bola platba vykonaná od hráča... Takže zavolajte, ste podvodník.. Neinštalujte to
... vozidiel je popísaný na tomto odkaze: Vyrubovanie dane za užívanie verejného priestranstva - trvalé parkovanie vozidla mimo strážené parkovisko
Je to veľmi dobrá hra, ale v novej aktualizácii pridávate autá a mince.
3D igre parkiranje avtomobilov Strateške igre exci
Pravdepodobne najnudnejšia vec, ktorá sa mi stala v roku 2020. Úrovne sú úplne jednoduché a všetko, čo dostávam, je REKLAMA za REKLAMA za REKLAMA za REKLAMA s prisypaním ďalších REKLAMY a záverečná čerešnička navrchu....REKLAMA🤦🏽 ♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ AKÉ OTRAVNÉ
Tu sú všetky pravidlá parkovania v meste
Táto hra je úžasná a rád ju hrám, patrí do mojej obľúbenej hry Milujem túto hru tak veľmi, že je to moja obľúbená hra, pretože sa musíme zachrániť pred nárazmi do kužeľa alebo pred akoukoľvek konkrétnou vecou, ktorú môžeme dokončiť, ďakujeme. Prial by som si, aby ste mali viac hier, ako je táto, ale mala by byť lepšia ako táto.
Auto Dočasné Parkovanie Karty Telefónne Číslo Karty Doska Auto Nálepky, Telefónne Číslo, parkovisko Stop Automobilové Príslušenstvo Auto styling.
Páči sa mi táto hra, pretože je taká zábavná pri parkovaní auta, ale nepáči sa mi, pretože je veľmi jednoduchá, takže sa mi to nepáči.
Košice budú mať pre auto vraky mestské parkovisko - Rádio ...
Táto hra je veľmi super. Veľmi jednoduchá super parkovacia hra na otáčanie riadidiel
Obnovte možnosť zistiť, kde ste zaparkovali auto v Mapách ...
Táto hra je úžasná, úžasná, skvelá, tak dobrá, aj keď neviete, ako ju hrať, skúste a naučte sa ju hrať. Niektorí ľudia vás budú dokonca súdiť, ako keby ste hru nevedeli hrať, odstráňte ju, ale nevzdávajte sa, aj keď ju vymažete, znamená to, že ste len plytvali dátami. Takže túto hru hodnotím len preto, aby som vám povedal, ako som na túto hru spadol. Niečoho iného sa ani nevzdávaj nikdy nespôsobuj ak sa ti páči ak ťa niekto šikanuje tak začneš plakať nie. Ďakujem.