Post by asorserpickne on Feb 6, 2022 17:28:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile cresc rezistența ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Ice Skating Ballerina Παιχνίδια ρόλων oke
Bănuiesc că dacă aș fi copil mic i-aș da 5 stele, dar anunțurile apar la întâmplare și când aș dori să văd un anunț pentru a primi ceva, nu îmi permite să dau clic pe el sau pe oferte (ceea ce trebuie să plătește pentru) continuă să vină și tu! Acest joc este grozav, dar prea multă publicitate și ei continuă să vrea să evaluez jocul, chiar dacă continui să dau clic mai târziu sau pe butonul x.
Aceasta învață cum să patineze copiii tăi și cum să o facă când vor crește dacă vor să facă, dar au copiat din balet. Îmi place fantastic
E frumi
Minunat și fantezist, susțin Franța, dar problema sunt atât de multe reclame, dar, așa cum a spus Elizebeth, nu ne puteți aștepta să cumpărăm lucruri, așa că poate că ar trebui să folosim reclame cu toții pentru că ei cred că avem bani, dar trebuie să cumpărăm și lucruri din alte jocuri, așa că hai să fiu mândru, bine ei vor să-mi folosesc banii, așa că îi voi folosi 💖💕
Acest joc este atât de distractiv încât singurul lucru este că trebuie să plătești pentru câteva lucruri sau să urmărești reclame ca și cum ar merita totuși. Și întregul joc (nu trebuie să plătiți pentru joc, doar tot ce puteți obține într-un pachet mare, dar majoritatea este gratuit) costă doar 7,99 GBP. Ține tot așa, este grozav.!
Aceasta aplicatie se blocheaza
Acest joc este foarte, foarte rău, nu recomand să-l descarc, de aceea îi dau o stea, nu vreau să-i dau o stea, ceea ce îi dau, de aceea îi dau o stea.
Wow Este cel mai tare joc din univers.;;;;;)))
Îmi place jocul asta atât de mult păcat că eram mic 💕💖💝💕
Trebuie să plătești doar pentru a juca
Nuuu mai suport iara bani trebuie dar este bun
Este un joc bun, dar nu-mi place că trebuie să cumperi niște lucruri. De asemenea, ecranul îngheață uneori și asta este enervant.
Acest joc este ceea ce căutam ☺️ Dar am dat 🌟🌟🌟🌟 din cauza plății 💵💸. Vă rugăm să remediați această problemă în curând 🙂😉🙂🙃. Și încă 1 lucru, îmi plac aaallllll jocurile dvs.👍🏻😘 Doar reduceți MB-ul pentru că stocarea mea este pur și simplu aproape plină 😐😔. Dar vreau să instalez toate aplicațiile tale, sunt atât de distractive😍😮Și mulțumesc ✨
E drăguț ! Păcat că nu merge sa intru la toate locurile.
obosind de această aplicație. se defectează foarte mult și merge la reclame fără a fi atins și se blochează în mijlocul setului de compilație😆
Pou ミニゲーム xxr
acest joc este atât de distractiv, dar nu-mi plac reclamele pentru că apar atât de repede, dar jocul este bun
Un joc simpatic. Sincer, merită!
pentru copii mici
Wow e super forta
Continuă să înghețe și să rămână în urmă
Este atât de uimitor. Îmi place acest joc. Acest joc este atât de uimitor. Îmi place
Îmi place acest joc. Dar cândva ecranul este friptură. Că dau doar patru stele. O sa dezinstalez acest joc
se misca cam greu dar este un joc frumos
Lucru care nu-mi place acest joc este că se defectează atunci când battre este scăzut și se încarcă mult timp.
Este o aplicație super tare dar ma enervează ca îmi cere bani la celelate locuri !!!
Nu se va încărca, vă rugăm să remediați și veți obține mai multe vizualizări bune
este un joc bun 🤩 mulțumesc pentru joc
joc foarte frumos și foarte ușor de jucat Îmi place, trebuie să ne referim acum la acest joc atât de drăguți, copii mici
Jocul a fost uimitor la început. Plătit pentru versiunea completă. IN ORICE CAZ. Acest joc nu include actualizări. Fără setări sau ținute noi sau păr etc. Și cel mai mare lucru pentru mine este că există doar cinci melodii din care să aleg. Mă aștept la MULT mai mult decât atât. Creativitatea este FOARTE limitată. Nici măcar aspecte sociale. Recomand să NU plătiți pentru versiunea completă. Există doar o cantitate limitată de distracție și personalizare până când dezvoltatorii fac ceva drastic.
Îmi place acest joc atât de mult, atât de interesant, dar urăsc banii din el, prefer să fac upgrade sau să cumpăr anumite lucruri cu date în loc de bani
Acest joc mia placut dar nu toate miscariile sunt eliberate.👍😨
Ice Skating Ballerina பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் inv
Unele articole nu vor veni fără plată
Există multe reclame. Dar îmi place jocul
E BELLISSIMO
Nu sunt cele mai bune ținute și la multe reclame, ci o modalitate bună de a petrece timpul